Преди старта  на 12-ия сезон на Като две капки вода

...
Преди старта  на 12-ия сезон на Като две капки вода
Коментари Харесай

Победителят от капките Зомбори стигнал до финал и в Х фактор преди 13 години

Преди старта  на 12-ия сезон на " Като две капки вода " феновете надали са очаквали, че той ще бъде извоюван от артист, който ще пребори конкуренцията на звезди като Атанас Пенев – Наско от БТР, Християна Луизу, Мария и двукратният притежател на „ Златния Орфей “ - Панайот Панайотов.

Още на първия лайф обаче всички бяха изумени от имитацията на Владимир Зомбори, който трябваше да влезе в облика на Адел. Той бързо стана любим на публиката и даже в лайфове, когато журито го класираше на по-задни места, зрителският избор непроменяемо му отреждаше първо място.

Хората недоумяваха по какъв начин може един артист да имитира по този начин напълно Майкъл Джексън, Азис, Кейти Пари, Мария. Оказа се, че крушката си има опашка и Владо Зомбори не е дилетант в пеенето. Напротив - той от дълго време се е посветил освен от актьорското майсторство, само че и от певческото изкуство.

По-паметливите си спомниха, че през далечната към този момент 2011 година Актьорът Владимир Зомбори е взел участие в певчески формат – известния тогава „ Х фактор “. Той даже съумя да се класира измежду финалистите, а негов наставник бе не какъв да е, а цигуларят – виртуоз Васко Василев.

За жал Зомбори бе първия изнемощял. Той и Маргарита Алексиева излязоха в директен дуел за оставане в шоуто, откакто събраха най-нисък зрителски избор.
Зомбори се показа с парчето на Роби Уилямс " Angels ", като по време на осъществяването му стана механически гаф. Това сътвори казус в предаването, само че журито се застрахова, че няма да взима под внимание осъществяванията им.

В последна сметка обаче напред продължи Маргарита, като за нея гласоподава даже менторът на Владо.

Тринайсет години по-късно обаче Зомбори дочака своя успех и завоюва „ Като две капки вода “ пред 11 хиляди фенове в зала „ Арена “ – София.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР